Site Overlay

Ванилов крем с грис и шоколад – Рецепта

Начин на приготвяне:

Ванилов крем с грис и шоколад за радост на цялото семейство.

Прясното мляко се смесва със захарта и се поставя на котлона до завиране.

Грис се ръси над млякото, като се бърка постоянно.

След като сместа започне да се сгъстява, се отнема от огъня и се добавят солта, ванилията и маслото.

Кремът с грис се разпределя в чаши и се оставя да изстине.

Шоколадът се разтопява на водна баня. Поставя се в корнет или пош с кръгъл накрайник.

Върху хартия за печене се шприцоват различни фигурки. Оставят се да се стегнат и с тях се украсява десерта с грис.

Да ви е сладко!

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *