Site Overlay

Ванилов пудинг с аромат на Коледа – Рецепта

Начин на приготвяне:

Пригответе ваниловия пудинг според указанията, дадени на опаковката.

Обикновено се слага млякото да заври, а щом започне да вдига пара, се прибавя разтвореното нишесте и малко захар.

Бъркайте, докато започне да се сгъстява. Минута преди да отдръпнете съда от котлона, добавете и ароматните подправки. Разбъркайте хубаво и сервирайте ароматния ванилов крем в купички или чашки.

Ваниловия пудинг с аромат на Коледа може да консумирате топъл или да приберете в хладилника да се изстуди.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *