Site Overlay

Ванилов пудинг с тапиока – Рецепта

“Бърз десерт от ванилов пудинг, приготвен с тапиока – препоръчваме го”

Начин на приготвяне:

Сипваме млякото и сметаната в тенджера, кипваме за 1-2 минути и отместваме.

Добавяме ванилията, нишестето от тапиока и рикотата и разбъркваме.

Отделно разбиваме захарта и жълтъците.

Добавяме ги в горната смес, разбъркваме и изсипваме в малка форма за печене.

Печем пудинга на водна баня на 180 градуса 40 минути.

Оставяме ваниловия пудинг с тапиока да изстине и го прибираме в хладилника за 3-4 часа преди сервиране.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *