Site Overlay

Вафлена шоколадова торта – Рецепта

“Вафлена торта, която ще ви стане любима, гарантираме “

Начин на приготвяне:

На котлон в подходящ съд с двойно дъно затоплете млякото и маслото . Добавете натрошените парчета от шоколадите и халвата. Бъркайте постоянно докато сместа се хомогенизира.

Лешниците изпечете на сух тиган. Охладете и натрошете на едри парченца.

Започнете сглобяването на шоколадовата торта. Вземете кора намажете със крема от шоколадите, тахана и млякото и поръсете със лешниците.

Повторете процедурата до изчерпване на крема, като редувате кора, крем, лешници и отново. При мен беше достатъчен за 7 вафлени кори.

Накрая загладете и поръсете отново с лешници.

Охладете и разрежете с остър нож на тънки парчета.

Изключително вкусна е, доближава се на вкус на бонбоните Фереро роше

Сладичко да ви е! Вафлената шоколадова торта е готова.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *