Site Overlay

Вегетарианско къри с карфиол – Рецепта

Начин на приготвяне:

Лукът и доматите се нарязват на дребно, а картофите на кубчета.

В сгорещено олио се запържва лукът с кимиона.

Добавят се доматите и се бърка няколко минути.

Слагат се картофите, къри и сол. Налива се малко вода и се оставя да заври. След това се намалява котлонът и се оставя да къкри, докато омекнат картофите.

Когато това стане, се добавя карфиолът и се оставя зеленчуковото къри до готовност на всички зеленчуци.

Накрая се доовкусява със сол, ако има нужда, и вегетарианското къри с карфиол се поръсва с магданоз.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *