Site Overlay

Витаминозна салата с цвекло и зелен лук – Рецепта

Начин на приготвяне:

Обелете зеленчуците и ги настържете по отделно на едро ренде.

Зеления лук нарежете на много ситно.

В чиния с ринг сложете, първо, ябълката, след това моркова, накрая цвеклото.

Махнете ринга и поръсете със ситно нарязания зелен лук.

В купа изстискайте сока от портокала, добавете подправките и олиото и разбъркайте.

Полейте с лъжица върху витаминозната салата и се насладете.

Олиото може да бъде заменено със зехтин, а портокала – с лимон.

Въпрос на вкус.

Да ви е сладко с тази витаминозна салата с цвекло и зелен лук!

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *