Site Overlay

Витаминозна салата с цвекло, круши и орехи – Рецепта

Начин на приготвяне:

Обелваме и настъргваме на ренде цвеклото, морковите и зимните круши (зелени, но сладки).

Измиваме и нарязваме зелените крехки листенца на ситно – манголд, рукола, магданоз и пресен лук. Прибавяме ги в купата с настърганите зеленчуци и плодове, заедно с натрошените орехи.

Овкусяваме на вкус с хималайска сол, лимонов сок, ябълков оцет и шарлан (нерафинирано слънчогледово масло).

Разбъркваме, за да се овкуси салатата равномерно и поднасяме още свежа. Чудесна комбинация към тази салата е оризът, тъй като омекотява наситения вкус.

Уникална витаминозна салата – микс от най-различни вкусове, съчетани в чудесна хармония!

Чудно, вкусно и здравословно!

Витаминозната салата с цвекло, круши и орехи е готова.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *