Site Overlay

Вкусен телешки език – Рецепта

Начин на приготвяне:

Телешкия език измиваме и поставяме в тенджера заедно с нарязаните на едро зеленчуци и зърната черен пипер.

Заливаме с вода и оставяме да кипне.

Оставяме на тих огън да се вари за около 3 часа, под капак, ако е необходимо, доливаме вода.

Сварения език махаме от огъня, посоляваме и оставяме в бульона за около 30 минути.

Изваждаме от бульона и още топъл го обелваме.

Нарязваме на слайсове и подреждаме в чиния класическото мезе.

Поднасяме вкусния телешки език с пресни зеленчуци.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *