Site Overlay

Вкусна яхния с бамя – Рецепта

“На вашето внимание представяме тази невероятна яхния с бамя “

Начин на приготвяне:

Лукът се нарязва на полумесеци. Запържва се в мазнината.

Патладжанът се обелва и се нарязва на по-едри кубчета.

Чушките също се нарязват на по-едри парчета. Добавят се патладжанът и чушките и те се запържват.

Добавя се брашното и червеният пипер и се прибавят рендосаните домати.

Целината се слага цялата клонка.

Налива се малко вода и яхнията се вари на тих огън.

Накрая се добавя бамята и се вари още около 10 мин.

Поръсва се с нарязана целина вкусната яхния с бамя.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *