Site Overlay

Вкусни пилешки дробчета без лук – Рецепта

“Кой не е почитател на лука, може да си хапне вкусни пилешки дробчета и без него”

Начин на приготвяне:

Измийте дробчетата, изчистете и нарежете на хапки.

Сложете ги в тенджера с вода и кипнете на котлона. Излейте водата, измийте дробчетата и заделете.

Гъбите изчистете с четка и нарежете на филийки, чушките и моркова – на ленти.

В тиган разтопете кравето масло. Запържете гъбите до златисто, извадете и заделете. Сложете в същата мазнина чушките и моркова.

Пържете, докато омекнат леко. Добавете дробчетата. Сложете поправките и стритата суха чушка. Пържете до готовност на дробчетата.

Извадете, оставете леко да се охладят и сервирайте топли вкусни пилешки дробчета без лук с чаша студена бира!

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *