Site Overlay

Вкусни пържоли с гъби – Рецепта

Начин на приготвяне:

Най-първо поръсих свинските пържолите със солта, черния пипер и кърито.

След това си приготвих соса.

Измих, обелих и нарязах на малки кубчета домата. И го сложих в тенджера с 3 супени лъжици олио да се позапържи на котлона и добавих почистения и пресования чесън, захарта и солта.

А когато водата се почти изпари, добавих пасираните домати и черния пипер.

Следователно изключих котлона и оставих да покъкри още около 1 минутка.

И след това в подходящ съд върху котлона с 3 супени лъжици запечатах мръвките и от двете страни.

И ги наредих в подходяща тава (почистените и нарязани на колелца лука, маринованите гъби, краве маслото, соса и отгоре пържолите).

И накрая покрих свинското с гъби с фолио.

Пекох вкусните пържоли с гъби на около 220 градуса в предварително загрята фурна за 1 час.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *