Site Overlay

Вкусно свинско с праз – Рецепта

“Вкусно свинско с праз, за чиято рецепта всеки ни пита, та най-накрая я даваме, така че записвайте”

Начин на приготвяне:

Слагаме олиото да се загрява в незалепващ тиган на средна температура.

През това време измиваме месото, нарязваме на средни късове и добавяме към затоплената мазнина.

Посоляваме на вкус.

Бъркаме, докато се изпари течността и месото започне да се запържва.

Добавяме предварително измития и нарязан праз лук към задушеното свинско.

Пържим до златисто и сервираме топлото и вкусно свинско с праз с подходяща гарнитура.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *