Site Overlay

Вратни пържоли с бирена марината – Рецепта

“Свинските пържоли с бирена марината са истинска класика, която определено ни е на сърце”

Начин на приготвяне:

Натрийте пържолите с малко сол и подправките. Поставете ги в купа, налейте бирата, в която сте разбъркали киселото мляко.

Оставете да се мариноват за няколко часа в хладилник. Извадете ги 30 минути преди печене.

Загрейте фурната на 200 градуса. На дъното на тава сипете част от мазнината, наредете маринованите пържоли и залейте с бирата и киселото мляко. Поръсете още олио.

Печете докато видите, че течността се е редуцирала наполовина. Не препичайте пържолите, за да останат сочни.

Вратните пържоли с бирена марината са много вкусни.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *