Site Overlay

Гофрети с горски плодове и шоколад – Рецепта

“Невероятни гофрети с горски плодове и шоколад, които ще оставят без думи всеки, който ги опита”

Начин на приготвяне:

В купа разбийте яйцата с тел. Разтворете маята в прясното мляко.

Добавете ги в купата заедно с останалите продукти, но без захарта. Разбъркайте до еднородна смес.

Оставете сместа за половин час да почине.

Загрейте уреда за гофрети. Не е необходимо да го мажете с мазнина, защото в сместа има и е достатъчно, за да не залепват.

Докато чакате да загрее, добавете захарта в купата и разбъркайте. С малак черпак слагайте по малко количество в уреда и печете до готовност.

Извадете и оставете леко да изстинат. Подредете в чиния и шприцовайте сметаната отгоре.

Поръсете със замразените горски плодове и полейте с топинга шоколад гофретите с горски плодове и шоколад.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *