Site Overlay

Грилован свински дроб с лук – Рецепта

“Апетитно за всеки вкус – грилован свински дроб с лук “

Начин на приготвяне:

Нарежете дробчето на филийки. Овкусете го със сол, черен пипер и соев сос.

Намазнете грил тиган с 1 с.л. олио, подредете филийките в него и изпечете двустранно (на силен огън за по 3 мин от всяка страна) свинския дроб на скара.

Нарежете лука на полумесеци. Добавете наситнен магданоза, овкусете със сол, 1 с.л. олио, 1 ч.л. оцет и намачкайте с ръце.

Гарнирайте грилован свински дроб с лук.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *