Site Overlay

Гювеч със свински бут – Рецепта

“Гювеч със свински бут – стойте и гледайте как изчезва от тавата”

Начин на приготвяне:

Нарязваме свинското месо на парчета и го поставяме в голяма тава. Обелваме картофите и ги нарязваме на едро в тавата. Сипваме граха и нарязваме вътре чушките и патладжана.

Поръсваме с черен пипер и сол. Добавяме дафиновия лист. Заливаме с олиото и водата.

Объркваме и покриваме тавата плътно с алуминиево фолио.

Печем гювеча със свинско на 180 градуса 2 часа.

След това проверяваме готовността на ястието и ако се налага, печем гювеча със свински бут още малко.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *