Site Overlay

Дантелени палачинки – Рецепта | Gotvach.bg

Начин на приготвяне:

В купа разбиваме 4 яйца. Добавяме щипка сол, прясното мляко и брашното. Разбиваме сместа хубаво.

В плик сипваме от сместа, изрязваме много малко от единия ъгъл и в загрят и намазан с олио тиган правим различни форми (квадрати, кръгове) каквито ви харесва.

Внимавайте при обръщането на тези дантелени палачинки, че се късат лесно.

Сервираме домашните палачинки, навити на руло.

Гарнираме дантелените палачинки с ягоди, боровинки, бита сметана и течен шоколад.

Източник: Maia Ivanova – Кулинарна мрежа

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *