Site Overlay

Двуцветни маслени сладки – Рецепта

Начин на приготвяне:

Първо разбийте яйцата със захарта и предварително размекнатото масло. Постепенно добавете останалите продуки и брашното. Замесете меко нелепнещо тесто.

Късайте от тестото и оформяйте топчета, с пръсти направете вдлъбнатини, които наподобяват сърца. Може да използвате и специални формички.

Изпечете сладките в загрята на 160 градуса за около 15 минути или до готовност.

Докато масленките изстиват, разтопете белия шоколад с 1 лъжица масло на водна баня.

Леко охладете и залейте сладките.

Двуцветните маслени сладки са готови.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *