Site Overlay

Детски овчарски пай – Рецепта

Начин на приготвяне:

Смиламе телешкото в блендера. Сипваме го в тенджера и добавяме шарлана.

Задушаваме за 10 минути и настъргваме вътре лука и ябълката, която предварително сме обелили и почистили.

Продължаваме да задушаваме около 20 минути.

Посоляваме, добавяме индийското орехче и пресипваме в малка тавичка

Слагаме картофите да се сварят. Обелваме ги и ги пасираме. Добавяме млякото, маслото и щипка сол. Разбъркваме и изсипваме върху пласта с месото.

Запичаме овчарския пай за 25 минути.

Сервираме овчарския пай за деца топличък.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *