Site Overlay

Дивечови кюфтета – Рецепта | Gotvach.bg

“Грехота е да не хапнете поне две от дивечовите кюфтета – толкова вкусни, че ще забравите за гарнитурата, ако ги сервирате с такава”

Начин на приготвяне:

Вземете една купа. Сложете в нея каймата, след това овкусете с подправките.

Накълцайте лука и чесъна на ситно и ги сложете в купата. След това киселото мляко, галетата и накрая яйцето.

Разбъркайте добре и след това с ръце оформете кюфтетата. Оставете ги за кратко в хладилника.

Вземете един тиган с незалепващо покритие и го сложете на средна степен на котлона.

Изсипете слънчогледово олио в него. След това изпържете кюфтетата хубаво от двете страни и ги поднесете топли.

Вашите дивечови кюфтета са готови.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *