Site Overlay

Диетичен бананов хляб – Рецепта

Начин на приготвяне:

*Може също да се използва разтопено кокосово олио или ядково масло без парченца.

Сухите съставки се слагат в купа по реда, в който са изредени.

Отделно бананите се намачкват с вилица на пюре. Към тях се добавят останалите течни съставки и се разбърква добре. За по-добри резултати може да се използва блендер за смесването на течните съставки.

Накрая течните съставки се прибавят към сухите и се разбърква добре.

Фурната се загрява на 160 градуса.

Продълговата форма или форма за кекс се намазнява и наръсва с брашно. В нея се разпределя сместа.

Диетичният бананов хляб се слага във фурната, когато е загряла.

Превключва се само на долен реотан за около 15 минути, а след това и на двата до пълното изпичане на банановия хляб.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *