Site Overlay

Диетичен сладкиш с праскови и сушени сливи – Рецепта

Начин на приготвяне:

Разбиваме яйцата, крема сиренето и сиропа от агаве в купа.

Добавяме ванилията, олиото, киселото мляко, нишестето и бакпулвера. Разбъркваме добре и нарязваме сушените сливи в сместа.

Обелваме прасковите, нарязваме ги на парчета и ги подреждаме на дъното на тефлонова тавичка. Отгоре изсипваме сместа и заравняваме.

Печем плодовия сладкиш на 180 градуса 35 минути.

Оставяме готовия диетичен сладкиш с праскови и сушени сливи за 3-4 часа да се стегне, нарязваме го на парчета и сервираме със следобедното кафе, или го хапваме за здравословна закуска.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *