Site Overlay

Диетичен ябълков сладкиш – Рецепта

Начин на приготвяне:

Разбиваме яйцето, добавяме скир, кокосовото масло, сиропа от агаве, кафето, канелата, бакплувера и нишестето от тапиока.

Настъргваме ябълките, добавяме ги в сместа, сипваме и боровинките, разбъркваме и изсипваме в тефлонова тавичка.

Печем на 160 градуса 35 минути.

Оставяме сладкиша от ябълки за 3-4 часа да се стегне, нарязваме и сервираме.

Можем да го нарежем на правоъгълни парчета и да ги увием в хартия за похапване в офиса или училище като здравословни барчета.

Вкусен и диетичен ябълков сладкиш!

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *