Site Overlay

Диетична запеканка с гъби и моркови – Рецепта

Начин на приготвяне:

Нарязваме гъбите на дребно за тази вкусна запеканка. Сипваме ги в касерола и добавяме шарлана. Задушаваме ги за 5-6 минути.

Нарязваме марковите на малки кубчета и ги сипваме при гъбите.

Задушаваме за 1 минута и наливаме малко вода, колкото да покрие продуктите.

Варим до омекване на морковите и добавяме топеното сирене.

Разбъркваме хубаво. Посоляваме, поръсваме с черен пипер, мащерка и босилек и отместваме. Изсипваме в малка тавичка.

Разбиваме яйцата. Към тях настъргваме моцарелата, добавяме скира, посоляваме, разбъркваме и заливаме с тази смес гъбите и морковите.

Загряваме фурната на 200 градуса и запичаме диетичната запеканка за 20 минути.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *