Site Overlay

Дип от рикота с орехи, краставица и мента – Рецепта

Начин на приготвяне:

Смелете в блендер орехите, листата от мента и краставицата.

Сложете рикотата, сол, черен пипер, лимонов сок и зехтин и завъртете за още няколко секунди с уреда.

Лимонов сок не е нужно да се добавя, ако рикотата е домашна.

Поднесете този бърз и вкусен дип поръсен с още черен пипер и в компания с крекери или както в случая ви предлагам – с моркови.

Обелете и ги нарежете на тънки пръчици, които може да забодете директно в дипа или да ги сложите в отделна чашка.

Сервирайте веднага дипа от рикота с орехи, краставица и мента, след като приготвите.

Добър апетит!

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *