Site Overlay

Домашна лютеница в тенджера – Рецепта

“Как се приготвя домашна лютеница в тенджера – даваме рецепта, за да опитате и вие “

Начин на приготвяне:

Всички зеленчуци се нарязват на парчета и се слагат в дълбока тенджера.

Варят се да омекнат хубаво зеленчуците. Пасират се и се вари на тих огън.

Като се посгъсти, се добавя олиото и се пържи пюрето до пълно сгъстяване, като се бърка непрекъснато да не загори.

Като се свари, се сваля от огъня и се овкусява със солта и захарта.

Чесънът се пасира и се добавя към готовата вече лютеница.

Домашната лютеница в тенджера се насипва в бурканчета и се кипват за 10 мин.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *