Site Overlay

Домашна рязана лютеница – Рецепта

“Желаем ви добър апетит с тази разкошна домашна лютеница, приготвена по селска рецепта”

Начин на приготвяне:

Подреждаме в тави патладжана (върху хартия за печене), чушките и домати и ги изпичаме във фурната.

Когато са готови, ги белим и режем на парчета в дълбок съд.

Добавяме към тях сол на вкус и по желание магданоз.

На финал пълним бурканите и варим 30 мин след завиране на водата.

Когато е готово, вадим бурканите с лютеница и обръщаме с капачката надолу за 5 мин.

Готовата домашна рязана лютеница може да сервираме, като разбъркаме с майонеза или подправим с други подправки и сосове.

Добър апетит! ! !

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *