Site Overlay

Домашна свинска супа – Рецепта

Начин на приготвяне:

Свинското месо сложете в тенджера с вода и сол и варете до готовност на месото. Извадете и накъсайте на малки парчета, а бульона прецедете и заделете.

Обелете зеленчуците и ги нарежете на дребно. Картофа на кубчета. В тенджера сложете 2-3 с.л олио и запържете зеленчуците. Налейте бульона.

Добавете солта, подправките, доматеното пюре, месото и фидето. Изчакайте да заври и намалете котлона.

Варете апетитната свинска супа 10 минути или до готовност на всички продукти. Махнете от котлона и направете застройката.

В купа разбийте жълтъка, брашното и киселото мляко с тел. Вземете черпак от супата с месо и сложете в застройката.

Добавете втори и така, докато температурите станат еднакви. Прехвърлете всичката застройка в супата и върнете на котлона.

Изчакайте да заври, изключете и махнете. Сервирайте вашата домашна свинска супа, поръсена с пресен магданоз.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *