Site Overlay

Домашна торта с плодове и бишкоти – Рецепта

Начин на приготвяне:

Във форма с падащо дъно се поставя първият блат и се напоява с фанта.

С 500 мл прясно мляко, крем ванилия и портокаловата есенция се прави кремът и се залива блатът.

Нарежда се вторият блат и също се напоява с фанта.

С останалите 500 мл прясно мляко, крем шоколад и ром се образува крем и се залива блатът. Нарежда се и третият блат.

Напоява се с фанта и се маже с течен шоколад. Отгоре се нареждат плодовете по избор и се заливат с желатин (както е описано в пакета за разтварянето му).

Бишкотената торта се оставя в хладилник да стегне. Когато се извади рингът, се маже с течен шоколад и се лепят бишкотите.

Чудесна домашна торта с плодове и бишкоти.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *