Site Overlay

Домашни брускети с пушена сьомга – Рецепта

Начин на приготвяне:

Нарежете на филийки франзелата и ги подредете в голяма тава с хартия за печене.

Намажете ги, но не обилно, със зехтин (аз размих в една купичка зехтина с босилково песто). Сложете да се пекат до хрупкавост на 200°C.

В малка купичка нарежете на ситни кубчета доматите, няколко листа рукола и копъра. Подправете с няколко капки лимон и зехтин.

Извадете и върху всяка филийка сложете листо от салатата.

Може, преди да сложите листото, да ги намажете с крема сирене.

Върху всяко листо разпределете равномерно доматената салца.

Върху нея сложете от пушената сьомга и завършете брускетите с няколко капки лимон.

По желание домашните брускети с пушена сьомга отгоре може да поръсите с малко копър.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *