Site Overlay

Домашни курабии (захаринки) – Рецепта

Начин на приготвяне:

Яйцата, киселото мляко със содата, захарта, кокосовото масло и олиото се разбъркват добре.

Добавя се брашното с ванилията. Накрая се добавя настърганата лимонова кора. Омесва се.

Оформят се малки топки (добре е да са два пъти по-малки от големината, която искате да получите след изпичане).

Поставят се в намазана с мазнина тавичка. Отгоре се намазват с прясно мляко и се поръсват със захар.

Курабийките се пекат в загрята фурна (само на вентилатор) на 180 градуса, докато се зачервят.

Домашните курабии (захаринки) са готови.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *