Site Overlay

Домашно приготвен Гранола Бар – Рецепта

Начин на приготвяне:

Ядките се изсипват върху хартия за печене и се пекат за 10 минути да се гриловат.

Смесват се с пюрето от фурми и меда и се мачкат с ръце да се смесят напълно

По желание се добавят стафиди и/или ядки.

Връщат се в хартията и се навиват на руло /точи се с ръце/.

Хартията се завива отгоре и рулото се слага във фризера за 10 минути са се стегне.

После режем домашно приготвения Гранола Бар на парчета и си хапваме барчетата с удоволствие.

Източник: El Pour Elle – Кулинарна мрежа

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *