Site Overlay

Друсан кебап от свинско месо – Рецепта

“Друсан кебап от свинско месо всички обичат “

Начин на приготвяне:

Вкусен друсан кебап със сочно свинско. Ето как да си го приготвите и вие!

Нарязах месото на късчета. След това го поставих в дълбока тенджера, за да се позапържи и от двете страни.

Щом стана почти готово, добавих солта и нарязания лук на полумесеци. Похлупих го с капак и започнах да друсам, за да могат продуктите да се смесят добре.

А когато вече беше готов лукът, го оставих да поомекне и добавих черен и червен пипер. И накрая подрусах още малко до пълното омекване на продуктите.

И готово… Имаме друсан кебап от свинско месо, който сервираме с любима салата.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *