Site Overlay

Дълги банички със спанак и майонеза – Рецепта

Начин на приготвяне:

Разбърквате яйцата с натрошеното сирене и бланширания спанак.

Разбива те майонезата с пастор до сгъстяване.

Разгънете една кора, намажете я навсякъде с 1/3 от майонезата, поставете втора кора отгоре.

Сипете върху нея 1/3 от плънката и нея разнесете равномерни навсякъде.

Покрийте с трета кора и навийте на руло от дългата страна на корите.

По този начин пригответе още две дълги банички.

Слагате дългите банички със спанак и майонеза в тава с хартия за печене и печете в загрята на 180°C фурна около 20-25 минути или до готовност.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *