Site Overlay

Дълги банички с пресен джоджен и зелен лук – Рецепта

“Идея за приготвяне на вкусни дълги банички със зелен лук – ваша е”

Начин на приготвяне:

Първо измиваме стръкчетата зелен лук и пресния джоджен. След това в купа разбиваме двете яйца и добавяме натошеното сирене и киселото мляко.

Другото яйце смесваме с малко вода или мляко и намазваме или заливаме баничките, дори да е повече, няма проблем.

Към тях добавяме нарязаните на ситно зелен лук и джоджен. Разбъркваме сместа и разпределяме върху всяка кора, след което навиваме и поставяме в тавичката.

Печем на 200 градуса за 25-30 минути.

Поднасяме топли с чаша кисело мляко. Да ви е сладко!

Дългите банички с пресен джоджен и зелен лук са готови.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *