Site Overlay

Заек яхния – Рецепта | Gotvach.bg

“Поднасяме чиния със заек яхния – ястие, което трябва да се опита, особено когато получавате рецептата за него наготово”

Начин на приготвяне:

Измийте месото и го нарежете на парчета.

В тиган загрейте 3 с.л. зехтин и запържете месото до златисто, като след няколко минути добавите и мащерката.

Добавете чесъна (нарязан на дребно), лука и зелената чушка.

Пържете около 5-7 минути. Сложете доматеното пюре и бульона.

Поръсете със солта, черния пипер и захарта.

Намалете котлона и варете около 45 минути яхнията със заешко.

Изключете, оставете леко да изстине и сервирайте заек яхния.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *