Site Overlay

Замразен лимонов мус само с три продукта – Рецепта

Начин на приготвяне:

Кутията с млякото се слага в хладилника поне 1 час преди обработка, след това се сипва в купа заедно със захарта и се разбива, докато удвои обема си.

Добавят се сокът и настърганата кора на лимона.

По желание може да се овкуси с лимонов ликьор. Получава се лек и въздушен мус.

Сипва се в чаши и лимоновият мус се поднася веднага.

Може също да се сложи в камерата за няколко часа, за да се замрази.

Получава се невероятен замразен лимонов мус само с три продукта!

Източник: Galia Manini – Кулинарна мрежа

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *