Site Overlay

Запеканка с кайма и нахут по канадски – Рецепта

“Избягайте от традиционното с тази канадска запеканка с нахут – който не я е опитал, той не е останал доволен от нея”

Начин на приготвяне:

Докато се варят картофите, запържете каймата, добавяйки към нея подправки – на вкус.

Вече сварените картофи намачкайте на пюре и овкусете както обикновено (с мляко или заквасена сметана, както искате).

Поставете готовата кайма в подходящ съд за печене, върху каймата – нарязани кисели краставички, след това слой нахут и накрая слой готово картофено пюре.

Полейте с разтопено масло. Печете запеканката във фурната до златисто кафяво.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *