Site Overlay

Здравословна патешка супа с киноа – Рецепта

Начин на приготвяне:

Патешкият фенер се разрязва с помощта на сатърче и се изкисва 1 нощ, като се сменя водата няколко пъти.

В тенджера под налягане се сварява около 1 час. Обезкостява се месото.

Зеленчуците се нарязват на дребно и се сипват в бульона в тенджерата.

Отново се затваря тенджерата и се варят зеленчуците 15 мин. Отваря се прибавя се киноата и обезкостеното месо и се вари -10 мин без капак.

Отстранява се патешката супа от огъня и се застройва с киселото мляко.

Здравословната патешка супа с киноа се поръсва с магданоз.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *