Site Overlay

Зелена салата с поширани яйца – Рецепта

Начин на приготвяне:

Зелена салата с поширани яйца и авокадо – истинска наслада за небцето!

Обелваме авокадото и го намачкваме в купичка. Добавяме солта, оцета, зехтина и сока от лайм и разбъркваме, за да се получи хубав дресинг.

Нарязваме салатата айсберг на ситно. Нарязваме вътре маслините и заливаме с дресинга. Сипваме кедровите ядки и разбъркваме хубаво.

Пошираме яйцата.

Сипваме от салатата в 4 дълбоки чинии и отгоре поставяме по едно яйце.

Смесваме йогурта, майонезата, солта и зехтина и с този сос поливаме отгоре зелената салатата.

Сервираме веднага салатата с яйца.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *