Site Overlay

Зелена салата с риба тон и цели яйца – Рецепта

“Сипвайте ракийката, защото зелената салата с риба тон е готова “

Начин на приготвяне:

Измиваме, отцеждаме и нарязваме къдравата салата в купа.

Обелваме краставицата и я нарязваме на тънки полукръгчета при зелената салата.

Нарязваме вътре и лука на дребно.

Посоляваме, добавяме зехтина, оцета, разбъркваме и изсипваме в купа за сервиране.

Отгоре разпределяме рибата тон и поставяме двете обелени сварени яйца.

Поръсваме с наситнен копър и поливаме с винегрета.

Сервираме зелената салата с риба тон и цели яйца веднага.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *