Site Overlay

Зеленчуков киш с карфиол и броколи – Рецепта

Начин на приготвяне:

Маслото разтриваме заедно с брашното до образуване на трохи.

Добавяме водата и оформяме маслено тесто, завиваме го в прозрачно фолио и оставяме в хладилника да стегне.

Готовото тесто разточваме и поставяме в намазнена тава, като обхващаме и краищата.

Дъното надупчваме с вилица. Печем за около 10 минути на 180°C.

Карфиола и броколите бланшираме. След това ги задушаваме в масло.

Подреждаме ги в тавата, в купа си разбиваме яйцата, добавяме натрошеното сирене, настъргания кашкавал и подправки на вкус.

Добавяме сместа в тавата за киша.

Печем киша с карфиол и броколи за около 30 минута.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *