Site Overlay

Зеленчуци на скара с кокосова марината – Рецепта

Начин на приготвяне:

Почистете гъбите, измийте обелете и нарежете морковите, обелете и нарежете лука на шайби.

Сложете всичко в купа и залейте с коко аминос-а (това е безглутенова алтернатива на соевия сос, прави се от цветовете на кокосовата палма, също така няма захар. Намира се по биомагазините, но ако нямате, може да го замените с обикновен соев сос), сока от лайм, зехтина, балсамовия оцет и солта.

Разбъркайте добре, така че всичко да се покрие равномерно с маринатата.

Сложете зеленчуците на загряла скара и печете до готовност.

Сервирайте вкусните печени зеленчуци с хумус и хляб, става супер!

Маринатата от тези зеленчуци на скара с кокосова марината може да ползвате за всякакви зеленчуци.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *