Site Overlay

Зелен фасул с картофи яхния в кукео – Рецепта

Начин на приготвяне:

Обелете картофите и ги нарежете на големи парчета. Лука и морковите нарежете на дребно. Изчистете, измийте и нарежете зеления боб.

Включете кукеото и задайте режим пържене. Сложете лука, моркова и картофите. Пържете 5 минути и добавете зеления боб.

Изчакайте няколко минути и сложете червения пипер, а след още 1 минута и брашното. Щом се запържат налейте вода. Сложете солта, черния пипер и чесъна. Натиснете бутона назад и се върнете на опциите и изберете тенджера под налягане.

Задайте 20 минути и натиснете ок. Затворете капака и изчакайте да се свари яхнията със зелен боб. Отворете, поръсете с пресен копър и сервирайте, докато е топла зеленчуковата манджа.

Зелен фасул с картофи яхния в кукео може да поднесете с хляб от лимец.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *