Site Overlay

Зехтинов сос за паста с праз и скариди – Рецепта

Начин на приготвяне:

В тиган разтопете кравето масло. Сложете скаридите и пържете, докато променят цвета си.

Налейте рома и запалете със запалката. Като се изпари алкохолът, огънят сам ще изгасне. Извадете и заделете.

В същия тиган запържете аншоата. Тя ще се разтопи, но ще придаде аромат. Сложете праза, предварително измит и нарязан на лентички.

Добавете доматите и пържете, докато омекнат. Върнете скаридите и разбъркайте ароматния сос за паста. Пресовайте чесъна или нарежете на дребно.

Изчакайте една минута и изключете зехтиновия сос за паста с праз и скариди.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *