Site Overlay

Израелска Шакшука – Рецепта | Gotvach.bg

Начин на приготвяне:

Зеленчуците почистваме и нарязваме на ситно.

В дълбок тиган си загряваме мазнина и задушаваме лука и чесъна, след това добавяме чушките, задушаваме ги за няколко минути.

Добавяме нарязаните на ситно домати и овкусяваме със сухите подправки. Готвим миш маша до полуизвиране на доматите.

Добавяме кубчетата сирене и чукаме яйцата. Покриваме тигана с капак и готвим до готовност.

Отнемаме от котлона, оставяме да се охлади леко и поръсваме с пресен магданоз.

Израелската Шакшука е готова.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *