Site Overlay

Италиански кетъринг хапки – Рецепта

“С италианските кетъринг хапки определено ще накарате гостите си да се почувстват като в изискан, но и уютен ресторант”

Начин на приготвяне:

Свежестта на пъпеша се съчетава много добре с вкуса на прошуто ди парма, създавайки хармонична и добре балансирана комбинация.

Разделете пъпешите на две, отстранете семената.

Вземаме пъпешите, първо го нарязваме на филийки, отстраняваме външната обвивка и след това нарязваме на кубчета или както предпочитате.

Вземете лента прошуто и я навийте около кубчето.

Закрепете коктейлните хапки с малка вилица за храна с пръсти.

Сервирайте много студени италианските кетъринг хапки с прошуто и пъпеш.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *