Site Overlay

Какаов пандишпан с млечен крем – Рецепта

Начин на приготвяне:

Разбиваме жълтъците със захарта на пухкав крем.

Разбиваме белтъците на сняг и ги смесваме с жълтъците, като разбъркваме внимателно с шпатула.

Пресяваме брашното, смесено с какаото, солта и бакпулвера директно в сместа. Разбъркваме и изсипваме в покрита с хартия правоъгълна тавичка.

Изпичаме пандишпана на 180 градуса за 25 минути. След като изстине, го отделяме от хартията, изрязваме краищата, за да изравним и го разделяме на две вертикално през средата.

Смесваме маскарпонет ос пудрата захар, разбъркваме и добавяме ваниловата захар, крема сиренето и йогурта.

Поливаме равномерно единия пандишпан с течен мед, отгоре разпределяме крема, заравняваме и поставяме другия пандишпан.

Прибираме в хладилника за 10-12 часа.

Нарязваме шоколадовия сладкиш на парчета и сервираме самостоятелно или с топка сладолед, топинг или друго по желание.

Какаовият пандишпан с млечен крем е готов.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *