Site Overlay

Калцоне трио салами – Рецепта

Начин на приготвяне:

Пускаме фурната да загрява на 180°C и през това време си нарязваме продуктите.

Започваме да пълним, като в единия край на двата листа бутертесто само мажем с лютеница, без да слагаме нищо, за да можем да го загънем след това.

Няма ред, по който се нарежда всичко – важното е тестото да е намазано с лютеница и чеснов сос отдолу, и кашкавалът да е най-отгоре настърган.

Загръщаме листа бутертесто, леко притискаме краищата на калцонето, за да залепне.

Печем калцоне трио салами до желания цвят.

Рецептата може да се изпълни и с класическо тесто за пица, както и с колбаси и продукти по избор.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *