Site Overlay

Канелени ябълкови понички – Рецепта

“Абсолютно невероятни ябълкови понички с канела, които просто трябва да се опитат, защото не могат да се опишат”

Начин на приготвяне:

В средно голяма купа смесваме брашното, захарта, солта, бакпулвера и канелата.

В друга купа разбиваме яйцето и прибавяме прясното мляко.

Смесваме сухите и мокрите съставки заедно и бъркаме до получаване на гъста и гладка смес.

Издълбаваме вътрешността на ябълките и ги режем на кръгчета.

Всяко ябълково резенче потапяме в сместа и пържим ароматните понички в загрято олио до златисто.

Изваждаме всяка от ябълковите понички върху кухненска хартия, за да попие малко от мазнината, и след това овалваме в захар.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *